Categories: Top 10

7 tips – så lever du kungligt

Idag är det Kungens födelsedag. Grattis önskar vi! Vill du också känna dig lite mer kunglig? Här kommer en lista på varumärken du ska inskaffa om du vill ha mer kunglig flärd i din vardag – alla utsedda till kungliga hovleverantörer av H.M konungen själv.

1. Sov som en kung

Visste du att Hästens sängar är kunglig hovleverantör? Äger du redan en säng från Hästens? Grattis! Då sover du som en kung. Vill du dessutom hitta rätt sängkläder ska du spana in Mille notti, en favorit hos kungligheterna. Tips! Satsa på ett bäddset i en kunglig blå färg.

2. Ät frukost som en kung

Väljer du produkter från Arla, Brämhults och Önos så vet du att du äter frukost från varumärken som kungligheter förespråkar. Och när du väljer sylt är såklart Drottningsylten ett måste.

3. Klä dig som en kung

Något som är väldigt viktigt när man vill känna sig kunglig är att i alla lägen vara rätt klädd. Det ska vara elegant, klass och hög kvalitet. Inte för mycket och inte för lite. Ett plagg som alltid är av standard i en kunglighets garderob är kavajen, och den måste sitta perfekt. Steens herrmode är den kungliga leverantören som syr upp konfektion på måttbeställning.

4. Duka som en kung

Sätt guldkant på vardagen och duka med vackra glas med emblem. Att hälla i glasen? Ramlösa. Glöm inte att köpa vattnet i glasflaskor för extra lyxkänsla.

5. Fika som en kung

Löfbergs lila, Göteborgs kex, Annas pepparkakor och Delicato är några att nämna som alla är kungliga hovleverantörer och vars produkter uppskattats av kungligheter i generationer.

6. Inred hemmet som en kung

Tapeter hittar du hos Sandbergs. Kosta boda, Orrefors och Svenskt tenn är fler exempel på kungliga hovleverantörer som med sin unika design och lyxkänsla ger ditt hem kungliga inslag. Men det behöver inte kosta. Inredning från Ikea går precis lika bra, också utsedd till Kunglig hovleverantör.

7. Bo som en kung

Känner du att du inte fått nog av kungliga tips hittills? Vill du ha mer kunglig flärd i ditt liv? Då är mitt bästa tips att helt enkelt bo som en kung. Passa på att boka hos oss innan kampanjen löper ut!

Ha en härlig valborgshelg!

Share
Published by
redaktionen

Recent Posts

Besök fotografiska museet i Stockholm – Boka biljetten nu.

Upptäck Fotografiska Museet i Stockholm: En Konstnärlig Resa Allmän Beskrivning: Fotografiska museet i Stockholm är…

6 månader ago

DinnerWeek – upptäck vår nya kampanj

Vår nya kampanj DinnerWeek har premiär idag! Ni bokar rykande heta middagserbjudanden som inkluderar en…

7 månader ago

Åka på Spa med barn – 10 barnvänliga spahotell

Hotell som har familjespa  Vi ska visa att det är fullt möjligt och att de…

7 månader ago

Spa mellan Stockholm och Göteborg

I en värld som ständigt rusar framåt tycker vi att det är extra viktigt att…

8 månader ago

Boka hotell online utan kreditkort

Ska du äntligen komma iväg på en resa för att utforska en ny stad eller…

10 månader ago

Vinnarna av Årets Slottshotell 2023 är klara!

Nu är det klart både vilka hotell som tar hem Årets Slottshotell 2023 och vilka…

10 månader ago