Categories: HotellTips

En pärla i södra Skåne

Med Newport inspirerad stil, fantastisk utsikt och en spaavdelning som får dig att längta tillbaka till nästa gång är det svårt att inte bli förälskad i Ystad Saltsjöbad. Detta är ett ställe där du verkligen finner ro och kan slappna av samtidigt som du njuter av bedårande utsikt.

Salt Creek Spa

År 2012 öppnade Salt Creek Spa upp på hotellet. Det är idag ansett som en av Sveriges bästa spa-upplevelser. Spa:t är byggt i olika naturmaterial och här får du uppleva en behandling genom sinnena luft, eld, jord och vatten. Njut av bland annat turkisk Hamam, Amazonas laguner och marockans Rasul med lera. Inne på Spaavdelningen finns pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, kallbad, relax och mindre uppvärmd utomhuspool. Passa också på att uppleva någon av alla de sköna behandlingarna som till exempel olika typer av massage eller varför inte testa någon ansiktsbehandling.

Ystad Saltsjöbad ger dig en havsnära upplevelse.

Träning i de fyra elementen

Förutom att Ystad Saltsjöbad är ett klassiskt spa erbjuder de även träning i de fyra elementen. För den som är yoga-älskare är detta drömmen då det erbjuds flera olika typer av yogapass och de alla är till för deltagaren att hitta balans och välbefinnande.

Smakupplevelser

För den som vill äta gott så kan du välja att antingen äta i restaurangen Port som är en svensk-amerikansk seafood restaurang med inspiration från den amerikanska östkusten, JFK och Österlen. Här är många av produkterna lokala och maten ger mersmak av att den är lagad med finess. Det finns även en fransk-amerikansk bistro, Vitasdär du kan njuta av goda charkuterier, rossini eller varför inte en god hamburgare tillsammans med ett gott glas vin eller öl.

Deltagare i Spa Week 2016

Vi är glada över att Ystad Saltsjöbad kommer att vara ett av de deltagande spa-hotellen under Spa Week 2016 hos oss, vi lovar att det är ett ställe värt att besöka!

 

 

Share
Published by
redaktionen

Recent Posts

Besök fotografiska museet i Stockholm – Boka biljetten nu.

Upptäck Fotografiska Museet i Stockholm: En Konstnärlig Resa Allmän Beskrivning: Fotografiska museet i Stockholm är…

6 månader ago

DinnerWeek – upptäck vår nya kampanj

Vår nya kampanj DinnerWeek har premiär idag! Ni bokar rykande heta middagserbjudanden som inkluderar en…

7 månader ago

Åka på Spa med barn – 10 barnvänliga spahotell

Hotell som har familjespa  Vi ska visa att det är fullt möjligt och att de…

7 månader ago

Spa mellan Stockholm och Göteborg

I en värld som ständigt rusar framåt tycker vi att det är extra viktigt att…

8 månader ago

Boka hotell online utan kreditkort

Ska du äntligen komma iväg på en resa för att utforska en ny stad eller…

10 månader ago

Vinnarna av Årets Slottshotell 2023 är klara!

Nu är det klart både vilka hotell som tar hem Årets Slottshotell 2023 och vilka…

10 månader ago