Uncategorized

Resorts i Sverige – Resorthotell att inspireras av

Vad är en resort?

Resorts i Sverige skiljer sig delvis mot vanliga hotell. Det som utmärker en resort är att en resort erbjuder mer än bara boendet. Större resorts även kallade destinationsresorts är områden eller större hotellkomplex som erbjuder allt man kan tänka sig behöva under semestern. Tanken är att du inte ska behöva lämna resorten utan att du ska finna allt från boende och mat till aktiviteter och ibland även shopping på området. Att bo på en resort är därför mycket bekvämt och du kan spendera all din tid på att slappna av och njuta av semestern.

På en all inclusive resort kan du få hela upplevelsen till ett fast pris, som namnet avslöjar ingår precis allt. Det är inte jättevanligt att man hittar den här typen av resorts i Sverige men det är allt vanligare i USA och andra länder runt om i Europa. Du kan hitta resorts efter intresse och vanliga resorts i Sverige är bland annat spa-resorts, golf-resorts, skid-resorts. När du söker efter något enklare och billigare finns det också en del camping-resorts runt om i Sverige som är minst lika trivsamma. Nedan finns några förslag på Svenska resorts som inspiration till nästa resa.

Svenska skid-resorter

Du behöver inte åka hela vägen till Alperna för att uppleva bra skidåkning och bekvämligheten av att bo på en resort. I svenska fjällen finns flera stycken. Svenska skid-resorter är typiska exempel på en resort. På svenska skid-resorter kan du hitta flera olika boendealternativ samtidigt som du har alla väsentligheter i området. Här finner du allt från underhållning, relax och bra mat till utmärkt skidåkning och afterski. Det finns verkligen något för alla, även om du inte är en inbiten skidåkare än. Nedan följer några populära svenska skid-resorter:

Svenska spa-resorter

Ystad Saltsjöbad

När du behöver varva ner för en helg eller kanske en hel vecka så passar det perfekt att checka in på en spa-resort. På en spa-resort står avslappningen i fokus. Här kan du njuta av lugnet, någon härlig behandling eller den goda maten. Många gånger ligger resorterna också väldigt vackert till så att utforska omgivningarna kan vara att rekommendera. Som resorts antyder behöver du inte lämna området för att hitta allt du behöver för avslappning i dagar! Mysiga spa-resorts att boka redan idag:

Vädret, bastun vid havet, fint Spa men jag hade velat ännu mer tid där.    – hotellgäst om VANN

 

Svenska golf-resorter

Ekerum resort

En golf-resort passar perfekt för golfaren eller dig som gärna håller igång under semestern. På en golf-resort bor du i närheten eller i anslutning till golfbanan så att du lätt kan ta dig ut för en runda. Många svenska golf-resorter erbjuder också andra aktiviteter som spaanläggning eller tillgång till att utöva andra sporter så som tennis eller paddel. Att golfa är därför inte ett måste på en golf-resort, det finns mycket annat att hitta på. Svenska golf-resorts att inspireras av:

Fint hotell! Trevlig personal. Fina rum. Härligt och avkopplande spa.   – hotellgäst om Sankt Jörgen Park.

Svenska camping-resorter

Böda strand

Packa hus bilen eller boka en mysig stuga på någon av Sveriges härligaste camping-resorts. På en camping-resort kan du hitta enklare och billigare boende men med samma lyxiga känsla som på en hotellresort. Ofta finns det flera restauranger, underhållning och aktiviteter som underhåller hela familjen. Kolla in dessa camping-resort favoriter inför nästa resa:

  • Böda Sand Beach Resort
  • Västervik Resort
  • Apelviken

 

Kika in på HotelSpecials och hitta fler hotell och resorts att boka redan idag!  Vill du inspireras ytterligare kan du fortsätta läsningen om Fyri resort i Norge.

PS. Läs gärna mer om vår story och bakgrund. Med 15 års erfarenhet, lokal expertis och mer än 6500 specialerbjudanden är vi säkra på att kunna ge dig din bästa semester nånsin!

Share
Published by
isabelle

Recent Posts

Besök fotografiska museet i Stockholm – Boka biljetten nu.

Upptäck Fotografiska Museet i Stockholm: En Konstnärlig Resa Allmän Beskrivning: Fotografiska museet i Stockholm är…

6 månader ago

DinnerWeek – upptäck vår nya kampanj

Vår nya kampanj DinnerWeek har premiär idag! Ni bokar rykande heta middagserbjudanden som inkluderar en…

7 månader ago

Åka på Spa med barn – 10 barnvänliga spahotell

Hotell som har familjespa  Vi ska visa att det är fullt möjligt och att de…

7 månader ago

Spa mellan Stockholm och Göteborg

I en värld som ständigt rusar framåt tycker vi att det är extra viktigt att…

8 månader ago

Boka hotell online utan kreditkort

Ska du äntligen komma iväg på en resa för att utforska en ny stad eller…

10 månader ago

Vinnarna av Årets Slottshotell 2023 är klara!

Nu är det klart både vilka hotell som tar hem Årets Slottshotell 2023 och vilka…

10 månader ago