Hotell

5 anledningar till varför du ska bo på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad är ett sånt riktigt drömmigt spahotell som du bara måste besöka oavsett vart du än bor i vårt avlånga land. Det är något speciellt med Ystad överlag, en varm och mysig känsla. Den känslan har man burit med sig till Saltsjöbadet för man ska må så bra som möjligt under sin avslappnande tid. Exakt varför du ska besöka Ystad Saltsjöbad och varför det är värt resan dit om du inte bor i trakterna tänkte vi lista här nedan.

Här är 5 anledningar till varför du ska bo på Saltsjöbadet!

 

Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne

5. Ystad Saltsjöbad ligger i Skåne

Skåne är jättevackert, speciellt desto närmare vattnet du kommer. Att bila ner till Skåne under sommaren är att rekommendera. Det är varmt, skönt, lantligt och ger den där klassiska ”svensk sommar”-känslan. Som nämnt tidigare är Ystad en stad i sig du bara måste besöka. Hemtrevlig, färgglad och mysig skulle den enklast beskrivas som. Skåne län är sommar-länet och Ystad är en av juvelerna.

 

Terass på Ystad Saltsjöbad för avkoppling

4. Ystad Saltsjöbad erbjuder flera olika slags vistelser

Oavsett ifall du ska ha konferens med hela jobbet, en weekend med kärleken, semester med familjen, ett bröllop eller bara avslappning en söndagseftermiddag så kan Ystad Saltsjöbad erbjuda allt det för dig. De har även flertal roliga och spännande aktiviteter som golf, tennis, boule och kubb. Du kan också ta en löprunda på deras motionsslinga.

 

Restaurangen Port på Ystad Saltsjöbad

3. Restaurang, mat och dryck

Restaurang, bar, festvåning och festlokaler, ja allt finns på plats. Restaurangen ligger dessutom med fönster ut mot Österlen och havet. Restaurangerna, Port – som de själva beskriver som en svensk-amerikansk seafoodrestaurang och Vitas, en fransk-amerikansk bistro kan du äta 3-rätters på. Utöver det finns uteservering på Terrassen med ungefär 10 meter ner till stranden. Fina viner i baren, affärslunch, söndagsbrunch eller Boathouse, hus på stranden med bastu och sällskapsrum. Ja du märker själv, massvis med gott, roligt och mysigt!

 

Salt Creek Spa på Ystad Saltsjöbad

2. Salt Creek Spa

Salt Creek Spa är något Ystad Saltsjöbad jobbat hårt med genom åren för att ge det den kvalité spat håller idag. I flera år har det renoverats och utvecklats för att göra det till en oförglömlig upplevelse för sina gäster.

Salt Creek Spa har (håll i er nu), en uppvärmd swimmingpool och jacuzzi samt bastu. En isvak, lågvattensbassäng framför öppen brasa, ångbastu och fyra stycken uppvärmda källor, även en utomhus. En gångväg ner till havet leder till en torrbastu med fantastisk utsikt. Relax på övervåningen, två separata rum med stora sängar för avkoppling. Rummen heter, Seaview som har utsikt över Östersjön och Fireview med en sprakande brasa. Utöver det finns det en bar, Captain’s Bar.  Du kan även njuta av deras olika behandlingar för avkoppling och återhämtning.

Stranden vid Ystad Saltsjöbad

1. Ystad Saltsjöbad ligger bokstavligen på stranden

Spahotell som ligger på stranden med fantastisk utsikt över havet är ett tillräckligt argument för att åka till Ystad Saltsjöbad. Men det finns ännu mer positivt att säga om det. Stranden i sig är jättestor och lång med otroligt fin sand. Utsikten är oslagbar och det finns stora långa bryggor. Ystad strand är utan tvekan ett äkta havsbad. Vad mer kan man egentligen be om? Ett hotell mitt på stranden med spa, restaurang, aktiviteter och annat skoj!

Vi rekommenderar starkt att att besöka Saltsjöbadet och tvivlar på att ni kommer bli besvikna. Om ni vill se fler bilder, priser och eventuellt boka ett besök på Ystad Saltsjöbad så kan ni göra det här.

Om det skulle vara så att du letar efter något annat så kan du alltid kika på våra inlägg om Häckeberga Slott – Fransk renässans i Skåne eller 3 mysiga Bed and Breakfast i Skåne.

PS. Läs gärna mer om vår story och bakgrund. Med 15 års erfarenhet, lokal expertis och mer än 6500 specialerbjudanden är vi säkra på att kunna ge dig din bästa semester nånsin

Share
Published by
Fredrik

Recent Posts

Besök fotografiska museet i Stockholm – Boka biljetten nu.

Upptäck Fotografiska Museet i Stockholm: En Konstnärlig Resa Allmän Beskrivning: Fotografiska museet i Stockholm är…

6 månader ago

DinnerWeek – upptäck vår nya kampanj

Vår nya kampanj DinnerWeek har premiär idag! Ni bokar rykande heta middagserbjudanden som inkluderar en…

7 månader ago

Åka på Spa med barn – 10 barnvänliga spahotell

Hotell som har familjespa  Vi ska visa att det är fullt möjligt och att de…

7 månader ago

Spa mellan Stockholm och Göteborg

I en värld som ständigt rusar framåt tycker vi att det är extra viktigt att…

8 månader ago

Boka hotell online utan kreditkort

Ska du äntligen komma iväg på en resa för att utforska en ny stad eller…

10 månader ago

Vinnarna av Årets Slottshotell 2023 är klara!

Nu är det klart både vilka hotell som tar hem Årets Slottshotell 2023 och vilka…

10 månader ago