Categories: Uncategorized

Hotell nära Beyoncé och Jay-Z konsert!

Har du biljetter till sommarens mest omtalade konsert? Inte? Då tycker jag att du ska knipa de sista i din hemstad! Eller varför inte se dig om i landet och åka till en annan stad?

Jag pratar såklart om Beyoncé och Jay-Z turné! Förra gången trodde alla var den sista, men nu är stjärnparet tillbaka! Queen B ska på en ny Europaturné tillsammans med sin minst lika omtalade make Jay-Z. Turnén har fått namnet ”OTR II Tour”, och är en uppföljning på deras förra turné ”On the run tour”. Paret kommer att bjuda på en sprakande showupplevelse, med låtar du har hört på radion sedan slutet av 1990-talet.

Beyonce är som många redan vet en ikon för musikvärlden men hon är även en showartist, skådespelerska och affärskvinna som släppt fyra soloalbum och sålt i över 75 miljoner exemplar! Hon har vunnit otaliga priser och utmärkelser, inkluderat hela 16 Grammy Awards. Hon blev utnämd till förra decnniets Top Female Artist och Top Radio Song Artist!

Jay-Z, eller som han egentligen heter Shawn Corey Carter, har en egen karriär inom hiphop-världen och är även VD och grundare för olika skivbolag. Han är många gånger omtalad som 1990 talets mest framgångsrika rapp och hiphop -artist. Han har dessutom ett eget klädmärke och skrivit många av låtarna tillsammans med sin hustru.

Konserten kommer att spelas i Europa:

  • Stockholm – 25/6 (Friends arena)
  • Amsterdam – 19/6 – 20/6 (Amsterdam arenaA)
  • Köpenhamn – 23/6 (Telia parken)
  • Berlin 28/6 (Olympiastadion)
  • Warzawa 30/6 (PGE Narodwy)
  • Köln 3/7 (RheinEngrgineStadion)
  • Barcelona 11/7 (Estadi Olimpic Lluis Companys)

Oavsett om du reser med familjen, tar med sonen eller dottern på en upplevelse de sent kommer att glömma, eller kanske går på konserten med bästa vännen- så har vi tips på hotell som ligger i närheten i alla städer. Se nedan några hotell som vi valt ut nära arenorna, klicka vidare för att läsa mer om hotellen för din konsertkväll!

 

The Winery hotel nära Friends Arena

Bo på hotell nära Fridens arena och välj The Winery hotel! Hotellet är dessutom perfekt för dig som gillar vin! Det är nämligen världens första hotell med urbant vineri i samma byggnad! För att skapa ett återkommande tema i hela hotellet är atmosfären präglat av en vingårdskänsla, såväl kökets menyer som utstyrsel på allmänna utrymmen och rum. The Winery hotel perfekt om du vill börja kvällen med ett glas i din favoritfärg ute på terrassen, för att sedan fortsätta kvällen på Firends arena med Beyoncé och Jay-Z! Arenan ligger endast en kilometer bort! Fråga i receptionen hur du enklast tar dig dit! Läs mer om The Winery hotel här!

 

Jaz Amsterdam nära Amsterdam arenA

Ska du se Beyoncé-konserten i Nederländerna? Då har vi även valt ut många hotell i Amsterdam! En favorit är hotell Jaz Amsterdam  som ligger precis intill Amsterdam arenA! Hotellet ligger dessutom bara 10 minuter från stadens kärna. Här kan du ladda upp inför kvällen i de modernt inredda rummen eller ta en öl i baren. Jaz Amsterdam bjuder på en upplevelse av moderna attribut och faciliteter i musikens tecken! Hotellet erbjuder dessutom både spa och gym! Till arenan och din konsert tar du dig genom en promenad på bara 2 minuter!

 

Copenhagen Strand nära Telia parken

OTR II Tour spelas som nämnt på Telia parken i Köpenhamn! Då är Copenhagen strand ett perfekt hotell nära Telia Parken! Hotellet ligger precis intill vattnet med Nyhavn som granne. Smidigast tar du dig till arenan med taxi på bara 15 minuter! Annars åker du kommunalt från Kongens Nytorv via Triangeln, resan tar då 20 minuter! Hotellet sprider en känsla av nordisk design och erbjuder ljusa och trivsamma rum!

 

Alecsa Hotel am Olympiastadion nära Olympiastadion

I Berlin finns många härliga hotell, utbudet är allt från lyxiga storstadshotell till budget eller pittoreska hotell kring stadsdelarna utanför centrum. Däriblan är hotell Alecsa Hotel am Olympiastadion en en varm rekommendation, hotellet är fräscht och modernt och passar om man vill bo lite billigare. Jay-Z och Beyoncé kommer till Olympiastadion som ligger i området Westend i Charlottenburg-Wilmersdorf i västra Berlin. Hotellet ligger i närheten och till arenan tar du sig smidigast genom att åka antingen taxi eller kommunalt från stationen Pichelsberg till Olympiastadion. Resan tar ca 10 minuter!

Där fick ni några tips om bra boende nära arenorna och konserten OTR II Tour. Ska du inte se konserten men letar hotell för ett annat evenemang eller kanske bara för en avkopplande weekend? HotelSpecials har mängder av erbjudanden och tips för sin nästa resa! Använd våra filter på hemsidan och få inspiration, är du osäker på något är det bara att höra av dig så besvarar vi dina frågor!

PS. Läs gärna mer om vår story och bakgrund. Med 15 års erfarenhet, lokal expertis och mer än 6500 specialerbjudanden är vi säkra på att kunna ge dig din bästa semester nånsin!

Share
Published by
isabelle

Recent Posts

Besök fotografiska museet i Stockholm – Boka biljetten nu.

Upptäck Fotografiska Museet i Stockholm: En Konstnärlig Resa Allmän Beskrivning: Fotografiska museet i Stockholm är…

6 månader ago

DinnerWeek – upptäck vår nya kampanj

Vår nya kampanj DinnerWeek har premiär idag! Ni bokar rykande heta middagserbjudanden som inkluderar en…

7 månader ago

Åka på Spa med barn – 10 barnvänliga spahotell

Hotell som har familjespa  Vi ska visa att det är fullt möjligt och att de…

7 månader ago

Spa mellan Stockholm och Göteborg

I en värld som ständigt rusar framåt tycker vi att det är extra viktigt att…

8 månader ago

Boka hotell online utan kreditkort

Ska du äntligen komma iväg på en resa för att utforska en ny stad eller…

10 månader ago

Vinnarna av Årets Slottshotell 2023 är klara!

Nu är det klart både vilka hotell som tar hem Årets Slottshotell 2023 och vilka…

10 månader ago